Sziasztok. Már tegnap el akartam kezdeni az írást, de fáradt voltam. xD Szóval akkor ma kezdem a történetet. De csak akkor lesz folytatása, ha ti akarjátok. Szóval kérek majd hozzászólást írni! ;D Mert ha nem mondja senki hogy folytassam, akkor nincs értelme írni. Ja és még valami: nem tudna valaki segíteni hogy hogy lehet cBox-ot betenni chat-nek?? xD Mert én még nem jöttem rá. =/ Akkor az első rész:
 
 
 
Az egész egy bulin kezdődött. Ez után a buli után minden megváltozott Bill és Tom életében. És mindennek csak a buli és a sok alkohol a hibája. Akkor menjünk vissza az időbe, a buli elejére...
 
-a buli kezdete előtt-
 
-Bill, gyere menjünk! Mindjárt kezdődik a buli!-kiáltott Tom fel az emeltre Billnek.
-Mindjárt, csak még készülődök!-hallatszott Bill hangja.
Tom felrohant az emeletre, berontott Bill szobájába hogy megnézze mit csinál még mindig.
-Ez a sok ékszer...-csóválta a fejét Tom.-Minek kell kisminkelni magad már megint?!
-Én így szoktam... Tudod te jól.-válaszolt a tükör előtt tollászkodó Bill.
Tom állt az ajtóba, és nézte öccsét, ahogy szépen lassan elkészül.
-Na, már kész is vagyok!-fordult Bill Tom felé.
-És csak negyed órába tellett!-mormogta Tom, megfogta Bill csuklóját, és vonszolni kezdte lefelé. Bill kicsit nehezen de le tudott menni a lépcsőn úgy, hogy testvére vonszolja lefelé. Beszálltak a kocsiba, és elindultak Andreas bulijára.
Mikor odaértek, a buli már rég folyt.
-Tessék! Már mindenki rég bent van...-mormogta Tom és szúrós pillantást vetett Billre.
-Akkor inkább menjünk be, nem gondolod? Ha bulizni akarsz akkor ki kéne szállni a kocsiból.-Bill ugyan olyan szúrós tekintettel nézett Tomra, és pár perc múlva kiszállt. Tom is követte a példáját.
-Sziasztok! Végre hogy megjöttetek! Georg és Gustav már bent vannak.-köszöntötte Tomékat Andreas.
-Szevasz haver!-kezet rázott Tom Andreassal.-A kis hercegnő miatt késtünk.-mutatott Bill felé.-Tollászkodott a bálra.
-Na mostmár azért leállhatsz Tom!-kezdett pipa lenni Bill.
-Van bent sör, egy kis kaja, redbull, cola, szóval minden van. Érezzétek jól magatokat!-veregette meg az ikrek vállát Andreas.
Ahogy beléptek, Georg és Gustav azonnal köszönt nekik, és nagy beszélgetésbe kezdtek, közbe a bárpultnál üldögéltek mindvégig.
-Ivóverseny? Ki van benne?-vigyorgott Georg.
-Én!-szólalt meg Tom.
-Bill, te nem akarsz versenyezni?-kérdezte Gustav.
-Nem, én nem szeretnék inni annyit. Vigyáznom kell Tomra, mert ha berug tudjátok milyen...-nézett Tomra Bill.
-Na, csak egy kicsit! Gyerünk, igyál!-nyújtotta Tom Billnek a kis feles poharakat.
Bill megfogta, beleszagolt és undorodott képet vágott.
-Nagyon erős a szaga.-mormogta.
-Na, ne legyél ilyen kis nyafi hercegnő!-erősködött Tom.-Igyál! Igyál! Igyál!
Erre Georg és Gustav is kezdte kiabálni Billnek hogy "igyál". Bill nem tehetett mást, lehúzta egy nyelésre. Először undorodott képet vágott, de utána megivott még egyet, utána megint, és végül Tommal versenyeztek.
Egyszer csak azon kapta magát, hogy a buliba mindenki őket figyeli, és mindenki kiáltozik hogy "igyatok, még, még". Bill látja hogy Tom már dölöngél, és mindjárt leesik a székről. Bill sem volt másképp, ő is kezdett dölöngélni, és szédült is. De még mindig ittak.
-Öcsém, már 23 pohárral megittak!-vigyorgott Georg.
-Ez nem semmi!-nevetett Andreas.
Tom megint lehúzott egyet, majd megszólalt.
-Na jóvan gyerekek, ennyi elég!-kiáltotta el magát furcsa képet vágva Tom.
-Azt hiszem én hazamegyek.-kelt fel Bill, és megkapaszkodott az egyik székbe.
-Haza viszlek titeket!-mondta Andreas majd odavezette Billt és Tomot a kocsijához, leültette őket és elindultak. Bill és Tom a kocsiba már félig aludt, és nyafogtak hogy fáj a fejük.
-Itt vagytok. Menjetek aludni!-kisegítette Andreas Billéket a kocsiból, majd visszament a buliba.
Bill leült a kanapéra, Tom is ugyan ezt tette.
-Én nyertem.-vigyorgott kábultan Tom.
-Miben?-kérdezte Bill.
-Az ivóversenyben.
-Ja, én már el is felejtettem...-nézett Bill Tomra.
Bill próbált felkelni, de visszaesett a kanapéra. Végül mégis sikerült felkelni, a falhoz támaszkodott, és becsukta a szemét.
Tom ránézett öccsére, felkelt, és odament hozzá.
-Gyönyörű vagy.-suttogta és közelebb lépett hozzá.
-Tessé...-Bill nem tudta befejezni a mondatot, mert Tom szájon csókolta.
Egyikük sem tudta, hogy mit csinálnak, de csókolták egymást. Egyre vadabull csókolgatták egymást, közbe simogatták a másikat ahol csak tudták. Tom keze Bill pólója alá csúszott. Még jobban egymáshoz simultak, Bill keze pedig Tom nadrágjánál volt. Az övet kikapcsolta, ekkor Tom felemelte Billt, és felvitte az emeletre a hálóba. Lefektette az ágyra és tovább csókolta.
-Kívánlak.-nyögte Bill miközben Tom csókolgatta a nyakát.
Tom erre nem felelt, levette a pólóját, és újra csókolni kezdte Billt, közbe Bill nadrágját fogdosta. Kikapcsolta az övet, és lehúzta róla egy mozdulattal. Bill is ugyan ezt tette Tom farmerjával. Tom Bill fölsőjét is levette róla, és a sarokba dobta. Bill hagyta hogy Tom csókolgassa a nyakát, közbe ő Tom alsóját nézte, ahogy az egyre jobban csúcsosodott. Bill egy másodperc alatt lehúzta Tomról az alsónadrágot, mire Tom ránézett, és elmosolyodott. Tom beleharapott az alsó ajkába, majd Billről lehúzta az alsót. Billt az ölébe ültette, és a mellbimbóját kezdte nyaldosni. Bill ezt nyögésekkel köszönte meg, majd Bill beleharapott Tom nyakába, és szivogatni kezdte. Tom nyögdécselt, majd elfeküdt az ágyon. Bill rajta ült, végigcsókolta az egész testét Tomnak, majd ment egyre lejebb. Végül leért Tomnak a nemi szervéhez, ami már kész állapotban állt. Bill kajánul elmosolyodott, majd megfogta Tom szerszámát, és huzogatni kezdte rajta a bőrt.
Tom ezt hangos nyögésekkel fejezte ki, hogy tetszik neki. Bill egyre gyorsabb tempót váltott, és végül bekapta Tom férfiasságát, és szopogatni kezdte. Ki-be huzogatta a szájába.
-Bill.-nyögte ki Tom, mire Bill kivette a szájából Tom férfiasságát, és kézzel csinálta tovább. Pár másodpercen bellül Tom el is sült, amit nagy és hangos nyögéssel fejezett ki.
Pár perc múlva Bill volt allul, és Tom pedig szájával kényeztette Bill szerszámát. Majd végül Tom belehatolt Billbe. Gyors tempóra váltott, amit Bill nyögésekkel kísért végig.
A végén Bill is elsült, és szaporán vette a levegőt. Tom még egyet lökött Billen, hogy ő is eljusson a csúcsig, majd hátrahajtott fejjel, és becsukott szemekkel egy óriásit nyögött, majd Bill mellé feküdt az ágyra.
Úgy lihegtek mint a kutyák nyáron a nagy hőségbe. Forrt a testük, melegük volt és kábultak voltak a beteljesülés miatt.
Nemsokára rá elaludtak egymás mellett meztelenül az ágyon...
 
 
Írta: Kaulitz Crystal
 
Kommenteket kérek, és csak akkor lesz folytatás ha kéritek! ;D Szóval írjatok kommentet! ^^

A bejegyzés trackback címe:

https://kaulitzcrystal.blog.hu/api/trackback/id/tr352230221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ayumi26 · http://ayusdays.blogspot.com/ 2010.08.18. 14:54:54

Heh, én vagyok az első, aki komit ír. :D Nekem tetszik a történet és várom már a folytatást. ^.^
süti beállítások módosítása